Berliini oli mielenkiintoinen. Löysin siellä oman ristiriitaisuuteni kuvajaisen. Neljässä päivässä kolusimme seitsemän museota: erotiikasta  taideteollisuuden ja elokuvan kautta Pergamonin alttarille ja Egyptiin. Lisänä Kansallisgalleria ja natsihallintoa ja islamilaista taidetta. Oli jumalaista nähdä Ishtarin portti, eikä aitoa Nefertitiäkään voi ohittaa ja aah...Marlene.
Upeita putiikeja, ravintoloita, gallerioita, porttikongeja... Nautin täysin siemauksin vaikka jalkani huusivatkin kuolemaa, mutta suomalaisella sisulla ja pikkutytön innokkuudella yhä eteenpäin oli mentävä.
Kohta alkaa rankka mutta mielenkiintoinen projekti, odotan jännityksellä voimieni kestokykyä ja luovuuteni riittämistä. Opiskelutöitäkin on rästissä vinopino, en ole innostunut niistä. Olen lueskellut mytologioista ja myyteistä, jumaluuksista. Tuomas Vimman Helsinki 12 ahmaisin eilen- ilman bond-väkivaltaa olisi ollut parempi. Nyt on menossa Millerin Kravun kääntöpiiri ja Guilloun Noitien asianajaja. Mielenkiintoisia molemmat, en jaksa keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan. Eilen halailimme poikani kanssa puita, hän on aina ihana. Cmx:n Helium pauhaa ja täyttää minun musiikinnälkäni.
Ostin kaikki vanhat kauhuelokuvaklassikot ja jumalaiset tennarit.